nedelja, 25. februar 2018

25.2.2018, DRUGI DAN


Danes je 25.2. in zdaj smo v hotelu Junior. Dan smo začeli ob 6.30 na zajtrku v Villi Forever. Prejšnji dan je ženski del ekipe prespal v ločenem poslopju, ki je bil v resnici kletno stanovanje. Ob 7.10 smo se vkrcali na avtobus, ki nas je popeljal na Kopaonik. Med potjo čez mesto smo pobrali še učence iz Beograda, njihove spremljevalce in animatorje Festivala. Vožnja z avtobusom je bila naporna. Trajala je celih pet ur in še več. Zabavala nas je balkanska glasba in animatorji. Med potjo je bil polurni postanek. Vsem je vožnja, iskreno, že čez glavo presedala. Čez kar nekaj ur smo zagledali hotel. 



Prihod v hotel

 Sprejeli so nas v avli, kjer smo nadaljnje pol ure preživeli na foteljih ob takšnih in drugačnih družabnih igrah. Razdelil so nas v sobe, v katere smo se udobno namestili. Ob 14.00 smo kosili. Imeli smo tono prostega časa, ki smo ga vsak po svoje preživeli. Spoznali smo se z nekaj učenkami iz OŠ Livada, s katerimi smo igrali Jungle Speed. Do 19.30, ko je bil čas za večerjo, nismo imeli planiranih nobenih aktivnosti. 


Druženje s prijatelji iz Livade


Po večerji smo prejeli nadaljnja navodila o poteku prihodnjih dni. Razdelili smo se v skupine, kar, seveda, ni potekalo gladko. Vsak je bil po svoje zadovoljen s skupinami, v katere so nas po krajšem nesporazumu vtaknili.

Ekstremno resni sestanek


Čez par minut je bil čas za spoznavni večer. Disko je bil precej glasen, a smo kljub temu izvrstno plesali. Disko je bil zadnja dejavnost pred časom za počitek, ki smo ga porabili tudi za tale blog.


Norenje ob glasbi





1 komentar: