torek, 27. februar 2018

27.2.2018, ČETRTI DAN


Torek, 27.2. Dan se je začel, spet, z jutranjo telovadbo oz. s pozdravom Soncu  (tokrat nas je celo pozdravilo nazaj). 

Jutranja telovadba


Pozajtrkovali smo in se odpravili na dejavnosti na snegu: hoja s krpljami, sankanje in smučanje po izbiri. Hoja s krpljami je bila nekoliko naporna, zaradi strmin po katerih smo hodili. Na sankanju smo se lopatali in se valjali po snegu, kar nam je bilo super všeč. 

Sankanje


Bili smo tudi na smučanju. Bilo je kar v redu, razen premalo zahtevne  proge za nas profesionalce. Ker je bilo smučanje le izbirna dejavnost, so vmes potekale tudi igre na snegu, kjer smo plesali. 

Priprave na smučanje

Smučanje

Smučanje 2

Pogled na hotel

Sušilec rokavic


Za igrami na snegu je bila dejavnost imenovana tangram. Iz lesenih likov smo sestavljali določene podobe, med drugim mačke, zajce, netopirje… Za kosilo smo imeli paradižnikovo juho, pleskavico s pečenim krompirjem in jabolko. Imeli smo prosti čas, ki ga nismo porabili za igranje Jungle Speeda, ampak smo se igrali Svet z učiteljico Anjo. Pošteno smo se razgibali na aerobiki, ki nam je bila zelo všeč. Vodila jo je animatorka Ivona.

Aerobika


Večerja je bila super, ker smo dobili pico, jogurt in pecivo.  Učenke z Livade so se udeležile talentov. Valerija se je predstavila s plesom, Maša, Romi in Ilvana  so nam zaigrale Cup song, Ajla, Aida, Erna in Nina pa so zaplesale kolo.  Nato so se pričele karaoke. Ker smo v Srbiji, so predvajali le srbske pesmi, ki nam niso bile znane.

Karaoke


Trenutno se zabavamo ob pogovoru o risankah, ki smo jih gledali, ko smo bili majhni. Ugotovili smo, da je najboljša  risanka vseh časov Tom in Jerry. Lahko noč in nasvidenje.





Ni komentarjev:

Objavite komentar