sreda, 28. februar 2018

28.2.2018, PETI DAN


Zjutraj smo se zbudili v prelepo sončno jutro 28. februarja. Iz postelj nas je spravila misel na zajtrk, a še preden smo se odpravili jest, smo morali opraviti jutranjo dolžnost. Pomahali smo Soncu in odhiteli na zajtrk. Tako kot vsak dan smo vzeli isti čaj in krožnike obložili z isto hrano kot po navadi. Sedeli smo tam kot po navadi in se počutili tako, kot po navadi. 

Veseli pozdrav Soncu

Zatem smo se oblekli v smučarsko opremo in igrali flag football in hodili s krpljami. Po standardnih dejavnostih je bilo tekmovanje, pri katerem smo vlekli vrv. Skupina iz Slovenije, Press Livada, v katero so včlanjeni tudi naši člani, je dosegla zavidanja vredno drugo mesto. Druga ekipa iz Slovenije, Skillerji, v kateri so tudi naši člani, pa je dosegla prečudovito tretje mesto.

Krpljanje

Takoj je bil čas za kosilo, na katerega smo vsi veseli in lačni odbrzeli. Vsi smo bili navdušeni nad  pecivom, a smo žal dobili samo en mikro košček. Pokazali smo svoje do zdaj pridobljeno plesno znanje. Bili smo eni izmed najboljših, čeprav sta imeli Eva M. in Hana Z. S.  težave, ker sta bili edini iz skupine, ki sta prišli plesat. Po plesu smo imeli folklorni program. Naučili smo se užičko kolo, ki je vsem delalo preglavice. 

Folklora


Po večerji smo imeli ples v maskah. Ker smo bili utrujeni, smo čisto pozabili maske, a smo se na hitro znašli in postali blogerji.


Blogerji





Gospa Anja in učitelj Samir


Prelepa pokrajina

V Brzečah se tudi pri -20 perilo suši zunaj ☺





Ni komentarjev:

Objavite komentar