četrtek, 1. marec 2018

1.3.2018, ŠESTI DAN


Včeraj smo se poslovili od februarja in danes pozdravili marčno Sonce. 

Jutranja telovadba

Po zajtrku smo se zopet po skupinah udeležili nordijskega smučanja in kliskanja oz. sankanja. Iz kliskanja smo se vrnili zelo premočeni. Bilo je super, ker so šle kliske hitreje kot smo pričakovali. Naredili smo nekaj novih prog in se obmetavali s snegom. Nordijsko smučanje pa je bilo vsem všeč. Čeprav ni bilo nič posebnega, smo uživali. 

Kliskanje

Nordijsko smučanje


Kasneje smo se udeležili Iger brez meja. Bilo je super. Igrali smo odbojko na snegu in se udeležili štafetnih iger, kjer smo igrali ločeno po spolih. V glavnem je bilo zanimivo in zabavno. 

Igre brez meja


Po kosilu smo se udeležili dejavnosti, kjer smo morali dejansko razmišljati. Najbolj nam je bila všeč igra Žerjav, zahtevala je namreč precej potrpljenja, pozornosti, mirne roke ter logike. Igrali smo tudi križce in krožce ter metali puščice v tarčo – pikado. Ob 17.00 smo imeli plesno delavnico Just Dance. Plesali smo po svojih zmožnostih. Bilo nam je zelo všeč, zato predlagamo, da bi lahko to uvedli tudi na naši šoli.

Samo pleši


Ob 19.30 smo imeli večerjo. Po večerji smo imeli Flash mob. To je bila dejavnost, na katero smo se pripravljali nekaj dni prej. Imeli smo glasbo in koreografijo, ki smo se jo morali navaditi. Na naše veliko začudenje je naša skupina dobila vse točke. Torej smo zmagali. Tudi drugi slovenski ekipi sta se dobro odrezali. Po razglasitvi smo se odpravili v sobe, ker smo bili utrujeni. Nasvidenje.


Zombi apokalipsa



Ekipa NAJJAČI



2 komentarja:

  1. Vidim, da se imate odlično in uživate na polno! :D Spomnite še se kaj na nas, ki na vas mislimo v šolskih klopeh... ;)
    Lp vsem, prenesite moje pozdrave tudi učencem z Livade in učitelju Samirju ter Tjaši.

    Učitelj Simon.

    OdgovoriIzbriši
  2. Živjo vsem, uživajte preostale urice na Kopaoniku. Mogoče objavite še kakšno sliko, kako živijo lokalna ljudstva, to je vedno zanimivo. V BG pa si privoščite kake vroče pite ali burek ....

    OdgovoriIzbriši