petek, 2. marec 2018

2.3.2018, SEDMI DAN


Danes, 2.3.2018, smo preživeli zadnji dan dejavnosti na Kopaoniku. 

Urnik današnjih dejavnosti


Zjutraj smo vstali malo težje kot prejšnje dni, saj smo včeraj pisali blog pozno v noč. Odpravili smo se na jutranjo telovadbo, kjer smo se dodobra zbudili in raztegnili. Pomahali smo sončku, oz. mestu, kjer  naj bi sonce bilo in se nemudoma odpravili na zajtrk. 

Pozdrav Soncu

Uživanje v vetru


Sledil je »foto safari«, kjer smo iskali mesta, ki so bila prikazana na fotografijah, ki smo jih prejeli in se na teh mestih slikali točno tako kot na slikicah. Ko smo prišli nazaj v hotel, smo animatorjem pokazali slike, odgovoriti pa smo morali tudi na dve vprašanji; Na kateri nadmorski višini leži hotel Junior (1100m) in ime ter višina najvišjega vrha na Kopaoniku (Pančićev vrh, 2017m). Obema našima skupinama je šlo odlično. Skupina Press Livada je celo zmagala! 

Orientacija


Ker smo v hotel prišli tako zgodaj, smo imeli veliko prostega časa pred drugo dejavnostjo, ki  smo ga prelenarili. Kasneje smo se odpravili v veliko dvorano. Tam smo risali grbe za vsako skupino. Vse skupine so dobile flomastre in velik list na katerega smo narisali grb. V skupini Skillerji so narisali grb v obliki velikega S-ja,v  Press Livada pa smo združili grbe obeh šol. Z grbi smo se slikali potem pa odšli na kosilo v jedilnico. Postregli so nam z juho, solato, rižem in mesom, dobili pa smo tudi sladico (biskvit z marmelado, njam). 



Izdelava plakatov



Štrajk med izdelavo plakatov


Plakati


Ob treh smo imeli neobvezno delavnico na kateri smo preizkušali svoje motorične sposobnosti. Vsi, razen Franci, smo kar hitro obupali (zaradi postaje, kjer smo se tehtali in delali trebušnjake) in se odpravili nazaj v sobe. 

Pri preizkusu motoričnih sposobnosti


Začeli smo pakirati in pospravljati sobe ter se družiti. Od 21.00 se je začel večerni program pri katerem so podelili priznanja. Press Livada se je uvrstila na 2. mesto!!!!!!!!!!! 

Diplome


Večer trenutno zaključujemo z igranjem Jungle Speeda, Sveta in z gledanjem Mr. Beana. Trenutno se Franci in Eva se kregata če Danska meji na Norveško.  Hana si mirno umiva zobe. Nika S. razmišlja ali Alžirija meji na Južno Afriko in je TUC. Jaz pa tole pišem in poslušam vprašanja zastavljena pri igrici.


Jutri se oglasimo iz Beograda :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar