sobota, 3. marec 2018

3.3.2018, OSMI DAN


Danes smo že tretjega marca in naše potovanje se počasi bliža koncu. Zjutraj nam v eni od sob ni zvonila budilka in zbudili smo se nekoliko kasneje kot po navadi.

Soba 301


Danes ni bilo Pozdrava  Soncu, kar nas je razveselilo. Odpravili smo se na zajtrk, kjer nam je g. Samir zabičal, da se moramo dobro najesti. Ubogali smo ga in si krožnik dvojno obložili s hrano, ki naj bi nas nasitila do 17.00. Po zajtrku smo spakirali še zadnje drobne stvari, raztresene po sobah in se odpravili v avlo hotela. Tam smo nekaj časa čakali, medtem pa smo se igrali Jungle Speed (kot vedno).

Jungle Speed

Končno je prispel naš avtobus in odpravili smo se nazaj proti Beogradu. Na poti, ki je trajala 5 ur, smo se pogovarjali, spali (le nekateri), poslušali glasbo in brali. Imeli smo en postanek, da smo se pretegnili in odtočili. 


Gasilska

Sebek učiteljev

Animatorji brez Andrijana

Na avtobusu

V Beograd smo se pripeljali ob 15.30. Napotili smo se v hotel in si skuhali čaj (vrečke smo sunili iz hotela; razen jaz, ker očitno ne znam krasti, saj sem pozabila vrečke v jedilnici) in se sprostili za pol ure. Potem smo se odpravili v mesto v Restavracijo Skrivni Začin. Hrana nam je zelo teknila, saj smo bili res lačni. 

Kočerja

Vrnili smo se v Villo Forever, nato pa se je en del, oz. Franci, skupaj z učitelji in nekaj učenci iz OŠ Livada odpravil na še en ogled mesta. Ogledali so si trgovine v centru Beograda. Drugi del skupine je medtem lenaril v hotelu. 



Sprehod po mestu



Trenutno čakamo na pico, ki so jo za nas naročili učitelji. Franci je ravnokar končal celo stran v cirilici, Nika S. pa že tekoče govori srbsko. Medtem sta se Hana in Eva odločili za izdajo kolaboracijskega  romana v srbščini. V knjigarnah bodite pozorni na naslov Ljubezen v Beograjskih uličicah.

Čakanje na večerjo

Branje cirilice


Jutri nas čaka zelo naporen dan, zato se poslavljamo. :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar