ponedeljek, 26. februar 2018

26.2.2018, TRETJI DAN


Smo 26.2. Zjutraj smo ob 7.30 s težavo vstali iz toplih postelj. Še preden smo odšli na jutranjo telovadbo, smo dobili identifikacijske kartice, ki so nam jih naročili že včeraj, a jih zaradi neznanega razloga nismo dobili. Ob 8.00 smo bili prisotni na jutranji telovadbi, ki se je imenovala »pozdrav Soncu«. 


Jutranja telovadba


Pozdrav megli


Zajtrk je bil precej dober, ker smo imeli proste roke pri izbiri hrane. Po zajtrku je bil čas za dejavnosti na snegu. Vsaka skupina je imela planirano drugo športno aktivnost. Možnosti so bile tri: tek na smučeh, flag football in hoja s krpljami. Tek na smučeh je potekal za hotelom. Kar nekaj časa smo čakali na opremo. Naučili so nas, kako se teče na smučeh, potem pa smo tekmovali in eden izmed naših članov je prevzel vodstvo in ga obdržal do konca tekme. Na flag footballu smo tekali naokoli in se podili za ostalimi tekmovalci. Poskušali smo dobiti čim več točk. Cilj igre je bil spraviti žogo na nasprotnikovo stran, s čimer pridobiš točko. Po krajši pavzi smo šli ven na igrišče na štafetne igre na snegu v boj za dodatne točke. Na štafeti se je ena izmed naših skupin zelo dobro odrezala, kar se pozna na razpredelnici s točkami.

Igre na snegu

Štafeta na snegu

Učiteljski štrajk

Sledilo je kosilo, nad katerim imajo nekateri člani pripombe. Edino naša učiteljica je bila zadovoljna. Po kosilu smo imeli pol ure. Igrali smo Jungle Speed in brali knjige. 

Jungle Speed


Sledila je glasbena dejavnost »Glasbeni tobogan«. Tudi tam smo zagrizeno pridobivali točke, sicer manj uspešno kot zjutraj, a nam je bilo precej vseeno. Po nekem plesu, na katerem smo udarjali po zraku, smo bili prosti.

Glasbeni tobogan


Plesna delavnica

Opičji boj


Po večerji smo se pripravili na ples odštekanih frizur. Bilo je tako kot še na vsakem plesu do sedaj – super. Med plesom smo si čas krajšali z igro Jungle Speed. Napočil je čas za spanje.

Odštekane frizure


1 komentar:

  1. Lepo in pestro, samo tale jutranja telovadba, ufa... To boste zagotovo uvedli tudi v Preserju, kajne ;-)

    OdgovoriIzbriši